GEBERIT AQUACLEAN VOOR UW WELZIJN

Maakt u uw auto of de vaat schoon met papier? Uw antwoord is waarschijnlijk 'nee'. Zonder water wordt het namelijk nooit echt schoon. Geberit streeft ernaar dat persoonlijke wc-hygiëne de nieuwe norm wordt, net als dagelijks douchen. Met de AquaClean douchewc heeft u, met één druk op de knop, een fris gevoel alsof u net gedoucht hebt.

Daarom zijn steeds meer mensen, die hun welzijn waarderen en hun uiterlijk koesteren, enthousiast geworden over de zachte en natuurlijke reiniging van de AquaClean douchewc. Dankzij de perfecte interactie van design en technologie, hebben Geberit AquaClean douchewc's niet meer ruimte nodig dan conventionele wc's.

 

GEBERIT AQUACLEAN MERA

Met de douchewc's van Geberit AquaClean ervaart u een milde reiniging met water. Zo geniet u de hele dag van een gevoel van frisheid en reinheid. In elke situatie.

Geberit AquaClean combineert comfort, design en duurzaamheid met de bekende kwaliteit van Geberit tot esthetische en innovatieve oplossingen voor de badkamer. Voor vrijwel alle wensen en elke woonsituatie is een geschikt model verkrijgbaar, van de compacte zitting tot een compleet douchewc systeem. Ontdek nu de wc die u met water reinigt!

GEBERIT AQUACLEAN SELA

De nieuwe Geberit AquaClean Sela is een elegante en mooie blikvanger die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Deze douchewc met het puristisch elegante design pakt uit met hoogwaardige materialen en is perfect voor wie een smaakvol ontwerp op prijs stelt.

De uitrusting van de Geberit AquaClean Sela biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc. Dit zijn onder andere de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de zeer stille en bijzonder efficiënte TurboFlush- spoeltechnologie, een eenvoudig te reinigen wc-keramiek zonder spoelrand en een eenvoudig ontkalkingsprogramma.

GEBERIT DELTA21 BEDIENINGSPLAAT

De Bedieningsplaat Geberit Delta 21 Frontbediening Mechanisch Mat Zwart heeft 2 mooie ronde bedieningsknoppen en alleen geschikt voor frontbediening. Dat betekent dat de drukplaat alleen gemonteerd kan worden op een inbouwreservoir met een frontbediening. Verticaal tegen de muur aan en niet op het planchet.

De drukplaat van Geberit heeft een mechanisch spoelsysteem. Mechanisch wil zeggen dat u met het doorspoelen een van de knoppen indrukt door middel van druk. Door de druk die u uitoefent gaat de klep open en zal het water worden doorgespoeld.

Het waterbesparende bedieningspaneel is wit met een 3/6 liter en is alleen geschikt voor de UP100.

De drukplaat is behandeld met 2 componenten, een basis lak en blanke lak. Hierdoor ontstaat een keiharde laag en coating en is het rek extra beschermd tegen vocht. Hierdoor komt dit artikel uitstekend tot recht in een vochtige ruimte.

Adresgegevens

Peereboom Installatietechniek
Madame Curiestraat 14
1821 BM Alkmaar

Tel. 072 511 3215

E-mail info@peereboom-installatie.nl